Over Chilldogz

Het doel van Chilldogz is om uw hond te helpen ontspannen met muziek. Door doelgericht onderzoek hebben we kunnen achterhalen welke geluiden en tonen ervoor zorgen dat uw hond even zijn hoofd kan leegmaken en lekker kan relaxen. Onze muziek kan helpen bij honden met gedragsproblemen, drukke honden, honden met verlatingsangst of andere angsten. Verder kan het ook fijn zijn voor honden wanneer onze muziek gespeeld wordt als het baasje even weg moet. Ook kan onze muziek uw hond helpen rustig te blijven tijdens stressvolle momenten (onweer, vuurwerk, drukte in huis,…).

Ook bieden we CD’s aan die uw hond kunnen helpen om te wennen aan bepaalde geluiden (onweer, regen,…). Zo leert uw hond op een aangename en rustige manier deze soms bedreigende geluiden kennen. Deze aanpak is bijzonder geschikt voor puppy’s en jonge honden, maar is ook effectief gebleken bij oudere honden. Het is nooit te laat om een hond te leren!

Onze producten zijn ontworpen als een eerste hulp. In geval van gevaarlijke en chronische voorvallen van gedragsproblemen, raden we aan om altijd een dierenarts of gedragsdeskundige te raadplegen.